Ποιοί Είμαστε

Panda for kids

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ονομάζομαι Δέσποινα Μαυρίδου και έχω ονειρευτεί ένα κόσμο  διαφορετικό,ένα κόσμο γεμάτο γέλιο, αγάπη,παιχνίδι, όνειρα,Πιστεύω στη καλοσύνη των ανθρώπων στη δύναμη της θετικής σκέψης και στην ομαδική δουλειά. 

Είμαι παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας μητέρα δύο μικρών παιδιών και τα τελευταία 12 χρόνια  περνάω ατελείωτες ώρες με μικρά παιδιά. Αυτό για μένα είναι Ευτυχία! Έχω ασχοληθεί με το θεατρικό παιχνίδι και το παιδικό θέατρο. Σαν παιδί περνούσα τα καλοκαίρια μου σε παιδικές κατασκηνώσεις της Χαλκιδικής και έπειτα ως ομαδάρχισσα ενώ τα τελευταία 2 χρόνια ασχολούμαι με την Εκπαιδευτική Ρομποτική και κατέχω την πιστοποίηση της Lego Education Academy ως εκπαιδεύτρια Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού. Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια και προγράμματα Ειδικής Αγωγής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο καθώς και εξ αποστάσεως σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Είμαι εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό και κατέχω το Ευρωπαϊκό δίπλωμα πρώτων βοηθειών.

Πιστεύω ότι το παρόν και το μέλλον του κόσμου είναι τα παιδιά γι αυτό και δημιούργησα με αμέριστη αγάπη αυτό το χώρο όπου τα παιδιά μαθαίνουν, εξερευνούν, ανακαλύπτουν, μοιράζονται και φυσικά διασκεδάζουν. Στο Panda for Kids τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απασχολήσουν δημιουργικά, να κοινωνικοποιηθούν και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους. Ακολουθούμε μια προσέγγιση βασισμένη στη δημιουργικότητα με στόχο τη χαλάρωση των παιδιών, την ενίσχυση της συναισθηματικής νοημοσύνης και την ανακάλυψη των ταλέντων τους.